Hyppää sisältöön
Kemiönsaaren ilmastovahti
fi
Svenska
Suomi
Etusivu
Ilmastotyö
Keskeiset käsitteet
Alkutilanne
Teema
Yhdyskuntarakenne ja yhteisö
Liikenne ja kuljetukset
Energian tuotanto ja kulutus
Maa-, metsä- ja viheralueet
Lähiruoka
Saaristomeri ja vesistöt
Ympäristökasvatus ja yhteistyö
Toimenpiteet
Mittarit
Saaristomeren pilottialue
Haku
fi
Svenska
Suomi
Toimenpiteet
Edellinen
Seuraava
Lähiruoka
/
Paikallisen ruokakulttuurin kehittäminen
/
44
Käytämme kouluruoan valmistuksessa vähintään 20 prosenttia paikallisia raaka-aineita.
Eteneminen
Ei toteuteta tässä vaiheessa
Ei aloitettu
Suunnittelu
Toteutus
Valmis
Yhteenveto ja yhteystiedot
Hiilineutraalius
Paikallisen ruokakulttuurin kehittäminen
Yhteyshenkilöt
Birgitta Parikka
Ruokahuolto- ja siivouspäällikkö
Kemiönsaaren kunta
Yhteystiedot
Tietoja päivitetty 12/18/2024
Edellinen toimenpide
Seuraava toimenpide